Update mondmaskers Vleteren: verdeling kindermaskers deze week!

  • 5 juni 2020

 

Update dinsdag 9 juni

De mondmasker voor kinderen zijn vandaag aangekomen in Vleteren.
Wij zijn volop bezig met de verwerking van de enveloppen, in de loop van deze week worden deze enveloppen ook wederom aan huis bezorgd! 

 

Wat bevat deze 2de envelop:

  • 1 kindermasker voor alle Vleterse kinderen (0 - 12 jaar)
  • 2 filters voor alle kinderen vanaf 4 jaar (4 jaar - 12 jaar)

Waar de enveloppen niet veilig kunnen achtergelaten worden, wordt een briefje in de bus gedeponeerd om contact op te nemen met de dienst Noodplanning via 057 40 93 22 - info@vleteren.be voor ophaling.

 

Vrijdag 5 juni

De mondmaskers die de gemeente Vleteren aanschafte ter bescherming van zijn inwoners zijn er!!

Vandaag werd er dan ook volop aan de slag gegaan met deze maskers, en vanavond werden zij verdeeld onder de mensen die deze zullen verspreiden onder de Vleterse inwoners. Deze mondmaskers worden aan huis geleverd. 

Wij wensen dan ook van harte de gemeenteraadsleden en de leden van het Bijzonder Comité te danken voor hun inspanning bij de verdeling van dit beschermingsmateriaal!! 

In de loop van dit weekend (6 en 7 juni) zouden alle Vleterse inwoners deze maskers dus dienen te ontvangen. Mensen die even van huis zijn, wordt aangeraden de brievenbus na te zien!

Hoewel de mondmaskers voor de volwassenen (+12-jarigen) vandaag reeds kunnen verspreid worden, is het helaas zo dat de kindermaskers, voor kinderen jonger dan 12 jaar, nog op zich laten wachten. Daar wij een snelle verspreiding van dit materiaal onder de burgers wensten te voorzien, werd beslist de maskers die wel reeds aanwezig zijn te verdelen. Een 2de verdeelronde voor de kindermaskers wordt dan ook voorzien bij aankomst.

Wij wensen alle Vleterse inwoners te danken voor hun geduld en begrip, en hopen dat dit beschermingsmateriaal vlug dienst kan doen! 

Dienst Noodplanning Vleteren
057 40 93 22
info@vleteren.be