Vacature coach 'Bewegen op Verwijzing'

  • 30 juli 2020

Gezocht: coach ‘Bewegen op Verwijzing’

Binnenkort kunnen inwoners uit Poperinge en Vleteren bewegen op verwijzing van hun huisarts. Het regionaal netwerk is momenteel nog op zoek naar een coach.

Wat is Bewegen op Verwijzing?

Bewegen op Verwijzing wil de ‘zittende’ Vlaming aan het bewegen krijgen. Want meer bewegen en minder lang stilzitten is een manier om het risico op gezondheidsproblemen te verkleinen.

De huisarts verwijst personen met een verhoogd gezondheidsrisico door naar de ‘Bewegen op Verwijzing’-coach. In overleg met deze coach krijgt de deelnemer een beweegplan op maat: van een dagelijkse fietstocht naar het werk tot een wekelijks dans- of zwemuurtje in de buurt.

Gezocht: coach

Als coach is het jouw taak om mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen. Je begeleidt mensen die doorverwezen zijn door hun huisarts. Je gaat niet samen met de deelnemer bewegen, maar je stelt samen een beweegplan op maat op. Je houdt hierbij rekening met de input van de huisarts, maar ook de situatie, mogelijkheden en verwachtingen van de deelnemer. Je volgt het traject van de deelnemer op en koppelt terug naar de huisarts.

Ben jij de geknipte kandidaat?

Bekijk de vacature.

Of stel je direct kandidaat vóór vrijdag 4 september 2020 via de inschrijvingslink.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 16 september 2020. Hou die dag alvast vrij!